Cheeky Quotes

Monday, 14 April 2014

cuti sem pun ade keje ke?! haha

assalammualaikum..hai hai korang...aku tau sape yang tengah baca ni...jangan ingat aku xtau korang yang baca ni....hahaha...ok la oleh kerana korang baca ni kan....especially wan zakirah , mila dan ade lg...xnk sebut..hahahaha....ok harini punye cite..aku pun tak tau mcm mana nk cite...punca jadinya cerita bermula dr kawan2 yang berlainan tempat dan tugasan dorang tak setel lg utk sem3....mcm biasa lah yg mintak sir azrul..hahahaha...sir paling comel sangat...ehem..hehe..so dalam cite ni aku sebenarnya xde kena mengena pun dgn dorg ni...tah mcm mana aku leh ikut lepak skali pun aku xtau....hahahah...teman nia punya pasal..so kami semua kumpul kt rumah zakirah kt subang la..dr awal pagi aku dgn nia gerak terus ke sana...pergh sampai je ktm subang terus shoping kt aeon big...hahaha..lepak dekat sejam dah...bila kuar dari bangunan itu baru kami sedar kt sebelah die ada subang parade..mmg agak sengal lah..hahaha...so xpa la...kami terus shoot gi subang parade..sempat la menabur taik untuk pg tu..hahaaha..kelakar gak lah..pengalaman tak leh lupa woah...yang agak kelakar aku xreti naik ktm...xbrani naik sorang2..perghhh...hm hm xpa sambung balik yang td,...ok terus g uma ira...so bila da sampai tu...makan2 dr awal sampai balik...habih keras perut aku...berak2 pun ada...hahahahaa...aku duk situ xtau ape yg aku menyumbang ...datang melepak mengarut dgn si apek mirol ira mila dgn nia,..aiyoo letih woah..mcm2 peyyel...hahahaha...so best la dapat jumpa diorang utk kali terakhir sblm cuti ni..kenangan tu tak akan lupa sampai bila2...
ha ni la kami...muka happy 3 suku je..haha
ha kepada wan nur zakirah dan nazmilla azib..aku tau korang akan baca ni..so aku mention siap2 nama korang...ptg td perli aku soh update blog..ha ni dah aku updated....baca jgan tak baca...hahahaha...mila siap ckp 'hari2 aku baca blog ko wan'..hahaha ni ah baca puas2....

No comments:

Post a Comment